Friday, December 17, 2010

Vote for NIHAL!!



Assalamualaikum semua...tak tau kenapa tetiba saya terbayang suasana ini...mungkin hari ni banyak bercakap dengan Nihal kot (suka dia..hehe)..

Untuk pengetahuan, Nihal ni junior dekat kuliyah. Tahun 2 medic. Tercalon dalam pencalonan untuk 'merebut' jawatan sebagai AJKT PERUBATAN 2010/2011. Sesiapa yang layak mengundi, sila pergi mengundi. Dan jangan lupa pangkah NIHAL MOHD TARMIZI ok? (peace)

Untuk tahu lebih lanjut boleh buka web JPP (calon akhawat)
Boleh juga rujuk fcnihal

Wednesday, December 8, 2010

sukanya...

Photobucket
assalamualaikum...sebenarnya kad ni dah lama buat...tgh2 duk buat tu terfikir la nak buat animated..tp tak menjadi....alhamdulillah hari ni baru merujuk photosop helper...baru tau macam mana nak save...first time buat GIF document...suka!!!

p/s: masih lemah dalam bab meng'upload' GIF image...kalau nak tengok animasinya, sila klik atas gambar dan tengok page tu betul2 sebab akan keluar sekali sahaja...adei2...ya Allah bantulah hamba-Mu...

Juga Boleh Tengok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...